‘t Durpsblad

Het informatieblad van, voor en door mensen van Zaamslag en omstreken

‘t Durpsblad

1e editie 2023

LEES ONLINE

‘t Durpsblad

‘t Durpsblad van Zaamslag bestaat al sinds eind 2010. En wordt door DeltaXpress gemaakt, gedrukt en verspreidt in de naaste omstreken van Zaamslag. Het glossy blad komt vier keer per jaar uit en uitgebracht in kleur op kwalitatief papier. Het blad wordt gedragen en gesteund door de inwoners en ondernemers van Zaamslag en omstreken en wordt daardoor in stand gehouden. Het staat vol met leuke verhalen, informatie en advertenties.

Iets te melden in ’t Durpsblad?
Heeft u iets te melden aan de bewoners van Zaamslag en omstreken. Een mededeling, een vraag, opmerking of een heel verhaal? Bespreek het met ons! ’t Durpsblad is van, voor en door de mensen van ’t Durp.

Neem contact met ons op via email adres info@deltaxpress.nl.

Wilt u graag adverteren in ‘t Durpsblad?
Adverteren in ‘t Durpsblad kan natuurlijk ook. Indien u graag wilt adverteren kunt u ons een email sturen met uw advertentie op info@deltaxpress.nl. Uw advertentie door ons laten maken behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Onze advertentie tarieven

Afmeting Orientatie Prijs
95mm x 62mm (1/8) Liggend of staand € 35,50
128mm x 95mm (1/4) Liggend of staand € 60,50
95mm x 62mm (1/2) Liggend of staand € 99,00
95mm x 62mm (1/1) Staand € 150,00

Let op, genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Indien u bereid bent om te adverteren in ‘t Durpsblad kunt u de gewenste specificaties aan ons doorgeven via email adres info@deltaxpress.nl. Vergeet niet om duidelijk te vermelden welk formaat u wenst. Als u graag voor een heel jaar wilt adverteren (4 uitgaven) dan ontvangt u van ons een korting van 10%.